tisdag 21 januari 2014

Kort om resemässan 2014


I år fick jag äran att representera på mässan - både mig själv (Tmi Eva Ahl, och jag fick mitt kvalitetsbevis som jag kämpat för sedan 2012 här, se foto) och arbetsgivarna Fiskars hembygdsförning och Fiskars bolaget, vars broschyrer delades aktivt ut i samband med Västra Nylands sektion på mässan. Det var ett härligt jobb att få vara på mässan - ont i fötter och ben av att stå länge, men många fina möten med människor och reklam för vår vackra arbetsplats, som firar 365 år i år med mycket evenemang. Samtidigt fick jag bekanta mig med annat som erbjöds i turismsyfte på mässan och det var ganska kul och upplysande.


Uleåborg marknadsförde sin vetenskapspark, som skall presentera dinosaurier i år. Emellanåt togs (o)djuret även ut på en promenad! :)
Resemässan lockade ändå mindre besökare än ifjol och jag blev personligen besviken på att många stora städer lyste med sin frånvaro - kanske de satsade stort ifjol för att vara mindre synliga i år (t.ex. Åbo). Nådendal gjorde heller inte något nummer av Tove Janssons 100-årsjubileum (i anslutning till Muminvärlden, alltså), vilket var frapperande. Turismbranschen lär ska vara den som har flyt just nu, så det var synd att mässan lockade mindre folk än förr - är det ett symptom på att inte heller turism lönar sig? Förhoppningsvis inte, eftersom fosterlandet i denna väg har så mycket att erbjuda...


Utlandsresornas avdelning kunde presentera mycket färg och fantasi, bland annat en hel oas. Man kunde även pröva på dykning.

Nådendal och Åbo delade denna gång bara ut litet broschyrer - kanske de satsar större igen i nästa år?

Mitt möte med Gäddan var mässans höjdpunkt, onekligen!

2 kommentarer:

  1. Jag vill tacka chef Dr Rika för den växtbaserade HIV-medicinen han gav mig och min dotter, jag led av HIV när jag födde min dotter och det var så min dotter fick sjukdomen indirekt från mig, men till Gud vara härlighet att jag läker med örtmedicinen som Chief Dr Wealthy gav mig när jag mailade honom. Jag vill använda detta medium för att berätta för alla att lösningen på vår sjukdom har kommit, så jag vill att du ska kontakta denna stora healer på hans e-postadress: wealthylovespell@gmail.com med honom alla dina smärta kommer att försvinna, jag är verkligen glad idag att jag och min dotter botas av hiv, vi är nu negativa efter att ha använt hans örtmedicin, min specialistläkare bekräftar det. än en gång säger jag ett stort tack till dig chef Dr Rika för att läka händerna på mitt liv och min dotter, jag säger att Gud fortsätter att välsigna dig rikligt och ge dig mer kraft att fortsätta hjälpa dem som behöver din hjälp. e-post honom nu väntar han på att ta emot dig. {wealthylovespell@gmail.com} eller What's App +2348105150446

    SvaraRadera
  2. Hej allihopa, står ni inför skilsmässa och vill bosätta sig utanför domstol, eller vill ni att din make ska återvända hem. Dr. Egwalis trollformler är faktiskt sanna och den mest tillförlitliga av dem, han är imponerande och stressfri, trodde aldrig på sådana saker förrän jag saknade honom så mycket att han ändrade min uppfattning, min make kom hem efter en skilsmässa genom åren, nu har vi leva tillsammans perfekt för att en familj har ökat våra ekonomiska liv. Vi befordrades båda i olika jobb. nu mycket fred i vårt hem. Jag är mycket tacksam mot dr. Egwali för ditt ingripande hjälpte verkligen, jag trodde att det var över, men du gjorde det när allt hopp var borta. Om du är där och du behöver en pålitlig läkare av trollformler, leta inte längre efter dr. Egwali, som är så rätt för dig.
    Här är hans kontakter på WhatsApp +2348122948392
    El. dregwalispellbinder@gmail.com

    SvaraRadera